fbpx

Aristos developer

Aristos Developer Residence este un ansamblu de locuinte colective de lux la preturi de periferie situate in Bucuresti, sectorul 5, concept unic si modern cu spatii verzi generoase.

Apartamente cu 3 camere

Aristos Developer Residence prezinta apartamentele de 3 camere care devin varianta optima pentru familiile tinere sau cuplurile ce cauta un spatiu generos, avand in structura sa doua dormitoare, doua bai, un living luminos si o bucatarie inchisa. Pentru sporirea confortului clientului, spatiile apartamentelor de 3 camere sunt mai mari, ajungand la 94 mp!

Apartamentele de 3 camere sunt concepute pentru a raspunde necesitatii unei familii dependente de mai mult spatiu: living-ul 20.15 mp, dormitor matrimonial 13.55 mp cu baie inclusa 3.48 mp, dormitor 13 mp, bucatarie 8.49 mp, baie 4.44 mp, hol 3.19 mp si terase 8.79 mp si 5mp.

Apartamentele din Aristos Developer Residence au un aspect luminos si elegant si beneficiaza de contorizare separata la toate utilitatile, optimizand consumul acestora cu reglare individuala.

BROSURA

Tur video

Concept premiera de apartamente ieftine in Bucuresti

Ce mai astepti?